Gólyalábas műsorok

Gólyalábas zsonglőr műsor

A színpadi produkcióban szereplő gólyalábasok több mint 3 méter magasak, ámulatba ejtő akrobatikus és zsonglőr mutatványokat hajtanak végre, megnevettetnek kicsiket és nagyokat egyaránt.

Gólyalábas promóció

Ha egyedi reklámkampányt tervez, figyelmébe ajánljuk profi gólyalábas zsonglőr és bohóc produkcióinkat. Magasságuk 2,8 és 3,4 méter között változhat, rendkívül látványosak és figyelemfelkeltőek, ruházatuk lehet reklámhordozó felület (vagy lehet náluk óriászászló, melyen a reklámozni kívánt cég logója, szlogenje található), osztogathatnak szórólapot, ajándékot, fényképezkedhetnek, szórakoztathatnak vagy játszhatnak gyerekekkel.

A gólyaláb különlegessége vonzza a nézők tekintetét, az előadás felnőttnek és gyereknek egyaránt maradandó élményt nyújt.

Gólyalábas vendégfogadás

A magasság látványán és az ámulatba ejtő jelmezeken kívül a közönséggel való interakció is feledhetetlenné teszi a találkozást, a méltóságteljesen lépkedő gólyalábasok már több száz méterről észrevehetőek és vonzzák az emberek tekintetét.

Gólyalábas felvonulás, kikiáltás

Vásári mutatványozás, az óriás zsonglőr gólyalábasok ámulatba ejtő ügyességgel vonulnak végig az utcákon, a közönség között (fölött), mosolyt csalva az emberek arcára.

Gólyalábas galéria
A képre kattintva a gólyalábas galéria új lapon nyílik meg

Mutatványos eszközeink

A gólyaláb hossza a kicsitől a másfél méteres magasságig változhat. A Tűzfészek Társulat bemutatóinak kellékei az óriászászlók, ördögbotok, meteorok, hosszú botok, labdák, karikák, buzogányok, diabolók és persze az ugráló kötél. Sötétedés után előkerülnek a tűzzsonglőr eszközök is.

A gólyalábas előadásokat a következő eseményekre ajánljuk

  • promóció, programok: bevásárlóközpontba, plázákba, szórakozóhelyekre
  • céges rendezvények, találkozók, évfordulók, ünnepségek, vendégfogadások
  • családi napok, gyereknap, születésnap, baráti rendezvények
  • fesztiválok, road-show-k, koncertek
  • ünnepi rendezvények, különleges események, (pl. farsang, Halloween)
  • sport és kulturális rendezvények
  • megnyitók, évzáró ünnepségek

AJÁNLATKÉRÉS