Gólyalábas műsorok

Gólyalábas zsonglőr műsor

A színpadi produkcióban szereplő gólyalábasok több mint 3 méter magasak, ámulatba ejtő akrobatikus és zsonglőr mutatványokat hajtanak végre, megnevettetnek kicsiket és nagyokat egyaránt.

Gólyalábas promóció

Ha egyedi reklámkampányt tervez, figyelmébe ajánljuk profi gólyalábas zsonglőr és bohóc produkcióinkat. Magasságuk 2,8 és 3,4 méter között változhat, rendkívül látványosak és figyelemfelkeltőek.

A lehetőségek ebben a műfajban szinte kimeríthetetlenek; a gólyalábasok ruházata és a maguknál hordozott óriászászló is lehet reklámhordozó felület, melyen a reklámozni kívánt cég logója, szlogenje található. A gólyalábasok gyakran osztogatnak szórólapot, ajándékot, fényképezkednek és játszanak a gyerekekkel.

A gólyalábas műsor különlegessége odacsalogatja a nézőket, az előadás felnőttnek és gyereknek egyaránt maradandó élményt nyújt.

Gólyalábas vendégfogadás

A magasság látványán és az ámulatba ejtő jelmezeken kívül a közönséggel való interakció is feledhetetlenné teszi a találkozást, a méltóságteljesen lépkedő gólyalábasok már több száz méterről észrevehetőek és vonzzák az emberek tekintetét.

Gólyalábas felvonulás, kikiáltás

Vásári mutatványozás, az óriás zsonglőr gólyalábasok ámulatba ejtő ügyességgel vonulnak végig az utcákon, a közönség között (fölött), mosolyt csalva az emberek arcára.

Gólyalábas műsor
A gólyalábas galéria új lapon nyílik meg

Mutatványos eszközeink

A gólyaláb hossza a kicsitől a másfél méteres magasságig változhat. A Tűzfészek Társulat bemutatóinak kellékei az óriászászlók, ördögbotok, meteorok, hosszú botok, labdák, karikák, buzogányok, diabolók és persze az ugráló kötél. Sötétedés után előkerülnek a tűzzsonglőr eszközök is.

A gólyalábas előadásokat a következő eseményekre ajánljuk

  • promóció, programok: bevásárlóközpontba, plázákba, szórakozóhelyekre
  • céges rendezvény, találkozó, évforduló, vendégfogadás
  • családi napok, gyereknap, születésnap, baráti rendezvények
  • fesztivál, road-show, koncert
  • ünnepi rendezvény, különleges esemény (pl. farsang, Halloween)
  • sport és kulturális rendezvény
  • megnyitó és évzáró ünnepség