Tűzzsonglőr show

Lélegzetelállító tűzzsonglőr show, amely minden rendezvény fénypontja. A Tűzfészek tűzzsonglőrök többféle cirkuszi játékkal tartanak zenés bemutatót. Nagy tűzerejű eszközökkel, dinamikus koreográfiával, akrobatikával és látványos pirotechnikai hatásokkal bővelkedik minden tűzzsonglőr műsor.

Tűzszínház

Modern cirkusz-színházi előadás, melyben a speciális eszközökkel felszerelt tűzzsonglőrök egy rövid történetet mesélnek el. Lángoló térelemek és különleges jelmezek teszik feledhetetlenné a Tűzfészek Társulat előadásait.

Tűztánc

Vendégfogadásra kiváló ötlet, ha tűztáncosok játszanak a bejáratnál a rendezvény helyszíne előtt. Olyan eseményekre is ajánljuk, ahol zárt tér van vagy kevés a hely, de mégis szeretnék élvezni a tűzzsonglőrök jelenlétének varázsát egy dinamikus, zenés előadás keretében. Külön kérésre tűznyelő mutatvány és tűzugrás is kiegészítheti a műsort.

Tűzzsonglőr show
A tűzzsonglőr galéria új lapon nyílik meg

Felvonulás

Egy mobilis, több helyszínt magába foglaló tűzzsonglőr produkció amely falunapok, búcsúk, karneválok, vásárok forgatagában kelti fel az emberek figyelmét. Képzett előadóművészeink gólyalábas, akrobatikus előadással szórakoztatják a nagyérdeműt.

A tűzzsonglőr előadásokat a következő eseményekre és helyszínekre ajánljuk

  • céges rendezvény, találkozó, évforduló, ünnepség
  • családi nap, gyereknap, születésnap és baráti rendezvények
  • fesztivál, road-show, koncert, falunap, búcsú, karnevál, felvonulás
  • ünnepi rendezvény
  • sport és kulturális rendezvény
  • megnyitó, évzáró ünnepség
  • bevásárlóközpont, pláza és szórakozóhely

A tűzzsonglőr produkciók elsősorban (de nem kizárólag) kültériek, és sötétedés után érvényesülnek a legjobban. Beltéri tűzzsonglőr produkció előtt a megrendelőnek fel kell vennie a kapcsolatot az intézmény tűzvédelmi felelősével, hogy a lebonyolításkor ne adódjanak problémák. Fontos a jó szellőztethetőség és legalább 4 méteres belmagasság.