Kreatív Cirkuszi Játszóház

Zsonglőr játszóház foglalkozásunk bemutatja a hagyományos cirkuszi zsonglőr eszközöket és játszani tanít, biztosítja az önfeledt szórakozást gyereknek és felnőttnek egyaránt. A játszóház résztvevői elsajátítják a zsonglőrködés alapjait. A résztvevők tányért pörgetnek a pálca végén, képzett animátorok kalauzolják őket a zsonglőr játékok, és más cirkuszi eszközök világában.

Csapatépítő Foglalkozás

Cirkuszi foglalkozás 10-30 fő részére. Különböző állomásokon több, mint 10 féle eszközt próbálnak ki a résztvevők, próbára teszik képességeiket, új, eddig nem látott dimenzióból szemlélik a körülöttük lévő tárgyakat. A gyerekek beutazzák a helyszíneket, amelyek mindegyikén képzett animátorok várják őket vicces ügyességi játékokkal, bohóc tréfákkal.

Zsonglőr játszóház
A játszóház galéria új lapon nyílik meg

Mitől más ez a fejlesztő foglalkozás?

A kreatív zsonglőr játszóház minőségi időtöltést biztosít, fejleszti a szenzomotoros képességeket, melynek következtében a szellemi képességek is fejlődnek. A fizikai aktivitás növelése ellensúlyozza az egyoldalú szellemi terhelést. A zsonglőr iskola színvonalas és változatos eszközparkot vonultat fel, így a profi előadóművészek által használt játékokat veszik kézbe a látogatók. A foglalkozást artisták vezetik, többéves zsonglőr oktatói tapasztalattal.

A zsonglőr játszóház alatt fejlődő képességek

A zsonglőrködés javítja a testtartást és az egyensúlyérzéket. A cirkuszi játékok rendszeres használata az állóképesség javulását hozza magával, a játszóház által rendelkezésre bocsátott zsonglőr eszközök élesítik a reflexeket és teljessé teszik a térérzékelést. Szellemi képességinkre is jó hatást gyakorolnak ezek a játékok, mivel igénybe veszik a motorikus intelligenciát. Megnő a kreativitás és a türelem, egyúttal remek stresszoldó tevékenység.

A játszóház és a foglalkozás a következő eseményekre ajánlott

  • családi nap, gyereknap, születésnap
  • csapatépítő tréning
  • falunap, búcsú
  • ünnepi rendezvény
  • megnyitó
  • sport és kulturális rendezvény
  • vendégfogadás, promóció, céges program
  • bevásárlóközpontba, szórakozóhelyre