Bemutatkozás

Társulatunk

Képzett cirkuszi művészekből álló csoportunk egyedülálló jelmezekkel és minőségi koreográfiákkal szolgál a legkülönfélébb rendezvényekre. Évről évre fejlesztjük előadásainkat, jelenleg is nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy minél színvonalasabb műsorokat mutathassunk be.

Műsoraink

Tűzzsonglőr számainkban tárgymanipulációt, akrobatikát ötvözünk pirotechnikával és élő zenével kiegészítve, ezáltal garantálva az egyedi előadásmódot, egy eddig ismeretlen nyelven szólítva meg a közönséget.

Repertoárunkban szerepel lélegzetelállító tűzzsonglőr show, tűzszínház, tűztánc, tradicionális cirkuszi zsonglőr előadás, óriás gólyalábas mutatványozás, fekete színházas műsor és készségfejlesztő cirkuszi játszóház is.

Éjszakai show részét képezheti akár tüzes hosszúbot, tüzes buzogány, tüzes ördögbot, vagy akár tüzes angyalszárny bemutató. A nappali kínálatban ezen felül levegőakrobaták, karika, labda és buzogány zsonglőrök előadásai kapnak helyet.

Tűzfészek Társulat tűzzsonglőr bemutató

A Tűzfészek Társulat a nagy sikerrel mutatja be a modern LED zsonglőr előadást. A zsonglőrök sötét háttér előtt, UV-aktív jelmezben viszik véghez lélegzetelállító mutatványaikat. Az utraibolya fény különleges hangulatot ad, ez a zsonglőr előadás örök emlék lesz felnőtt és gyerek számára egyaránt.

LED és UV zsonglőr show

Célkitűzéseink

Tűzzsonglőr Társulatunk elsődleges célja, hogy fellépéseink során feledhetetlen élménnyel ajándékozzuk meg a közönséget, mindezt úgy, hogy a lehető legmagasabb színvonalon valósítsuk meg a megrendelőink igényeit. Bemutatóink látványvilága és hangulata minden rendezvényt feledhetetlen élménnyé varázsol!