LED zsonglőr show

A Tűzfészek Társulat megalakulása óta kísérletezik a fekete színház és a modern LED és UV fénytechnika adta lehetőségekkel. Több, mint tízéves színpadi és ultraibolya fényben szerzett tapasztalat tette lehetővé, hogy félórás, több magas színvonalú, egyedi számot felvonultató fénycirkusz jöjjön létre.

A társulat fő profilja 2002 óta a tűzzsonglőrködés, de 2010 óta tartó fejlesztés eredményeként nagy fényerejű LED zsonglőr eszközöket is felvonultatnak a sötétített színházas előadások.

Számos modern tárgymanipulációs zsonglőr technika, pantomim- és fényjáték ebben a fekete színházi környezetben érvényesül a legjobban. A kezek, játékok és a szereplők el- majd pedig előtűnnek, a nézőknek valódi mozit vetítenek az artisták.

UV-s és modern LED kellékek

A LED zsonglőr eszközök saját tervezés alapján készültek, azokat letisztult geometriai formák és karaktert hangsúlyozó vonalak díszítik. A felhasznált LED diódák és UV-aktív anyagok tekintetében, valamint a reflektoros vetítés során a legkorszerűbb technikát vonultatja fel a show.

A LED show műsorszámai

Partner poi, LED-es eszközökkel, UV-aktív jelmezekben

A széles körben ismert és kedvelt poi (más verzióban meteor vagy kiwido) Új-Zélandról származik. A partner poi bemutató gyönyörűen ötvözi a dinamikus mozgás, az esztétika és a tánc elemeit. A fellépő zsonglőr páros elegáns mozdulatokkal, könnyedén és érzéki módon pörgeti a poi-t.

LED zsonglőr show galéria
A LED zsonglőr galéria új lapon nyílik meg

Modern botos tárgymanipuláció

A geometriai formákat négy bot segítségével, hosszú és félhosszú botokkal rajzolja ki a két szereplő, az UV-s, illetve LED világító diódákkal felszerelt eszközök szemet kápráztatóan repülnek, pörögnek-forognak. A trükkök időben és térben való pontos elhelyezése gyakorlást, kitartást és erős koncentrációt igényel.

A páros évek óta együtt lép fel, együtt valósítva meg a legvadabb ötleteket is. A botok ultraibolya fényben nagy felületen világítanak, így teszik teljessé a varázslat illúzióját.

Karikazsonglőr duó

A páros 2002 óta passzol karikákkal UV fényben és a nappali zsonglőr előadásokban egyaránt. A jelmez, zene és koreográfia együttese futurisztikus képet fest. A színpadon tíz karika, és természetesen egy kis robottánc. Technikai zsonglőr bemutató a legmagasabb fokon – mindez megfejelve a világító karikák látványával.

Ördögbotos LED és UV műsor

Az ördögbotos produkcióban hat bot kap szerepet, a fellépők mozgáskultúrája és személye különleges varázzsal tölti meg a legnagyobb arénát is. Nem mellékesen ebben a számban egy ismert játék kerül elő, így a közönségből többeknek ismerős az eszköz, és kedvencüknek választják ezt a műsort.

Diabolós páros

A diaboló több ezer éve a szórakoztatás eszköze, hiszen a fizika törvényeivel látszólag szembemegy ez a játék. Három egyedileg, a műsorhoz tervezett diaboló, ami a műsor némely pontján óriási magasságokba repül.

Hova ajánlott?

Az UV és LED zsonglőr show zárt térben érvényesül legjobban, ahol megoldható a nézőtér és a színpad elsötétítése az előadás ideje alatt. A nagy belmagasság a show lebonyolítása szempontjából előny, de nem feltétel.

Egyéb, kiegészítő lehetőségek

A fénycirkusz a megrendelő igényei szerint kerül kivitelezésre. A nappali műsorkínálat jóformán minden eleme megvalósítható UV fényben is, így többek közt labda és buzogány bemutatóra is van lehetőség. Profi fényfestő csapat segítségével egész épületek és belső terek alkalmi dekorálására is van mód.