Zsonglőr műsorok

Hagyományos cirkuszi előadás

Egyéni és páros számok ötvözéséből létrehozott 20-25 perces kabaré jellegű cirkuszi zsonglőr előadás, buzogányok, labdák, karikák, diabolók, meteorok és ördögbotok felvonultatásával. A jelmezek és zenék hangulata vagy a műsor hossza a megrendelő igénye szerint alakítható.

Zsonglőr műsorok
A zsonglőr galéria új lapon nyílik meg

Modern zsonglőr műsor

A 15 perces színpadi előadás különleges kellékek, speciális audiovizuális effektek és változatos zsonglőr eszközök segítségével teremt egyedi hangulatot. Kérésre projektoros vetítés, füst, fény és árnyjáték színesíti a műsort.

Profi zsonglőrök egyéni mozgásművészeti bemutatóikkal, labda, karika, buzogány, ördögbot, poi, diaboló, hosszúbotos és zászlós számokkal állnak rendelkezésére. A repertoárban szerepel továbbá fénycirkusz, LED zsonglőr show is.

Diabolós duó

6 perces, számos dinamikus zsonglőr trükköt tartalmazó koreográfia két zsonglőr előadásában, 3 diaboló használatával. A diaboló több, mint 4000 éves zsonglőr eszköz, a yo-yo őse.

Karikás zsonglőr duó

5 perces bemutató, két szereplő közreműködésével, 10 karikával. Ez a cirkuszi zsonglőrök és a közönség egyik legnépszerűbb eszköze, mert sokféle trükk kivitelezhető nagy számú karikával is.

Ördögbotos show

6 perces akrobatikus ördögbotos bemutató hat eszköz segítségével. Az ördögbotot 5000 évesnek mondják, Európába 200 évvel ezelőtt került. Az előadásokban a zsonglőrök színpadi célra készített, különlegesen látványos eszközöket használnak.

Felvonulás

Mobilis, több helyszínt magában foglaló zsonglőr és gólyalábas produkció amely fesztiválok, falunapok, búcsúk, karneválok, vásárok forgatagában kelti fel az emberek figyelmét. A Tűzfészek Társulat tagjai jelenlétükkel feledhetetlenné teszik a felvonulást.

A zsonglőrök előadásait a következő eseményekre és helyszínekre ajánljuk

  • céges rendezvény, találkozó, évforduló
  • családi nap, gyereknap, születésnapi és baráti rendezvény
  • fesztivál, road-show, koncert
  • falunap, búcsú, karnevál, felvonulás
  • ünnepi rendezvény
  • sport és kulturális rendezvény
  • megnyitók, évzáró ünnepségek
  • bevásárlóközpontba, plázába, szórakozóhelyre