Produkciók

Tűzzsonglőr show

Akrobatikus tűzzsonglőr show

Lélegzetelállító színpadi produkció, amely minden rendezvény „fénypontja”. Nagy tűzerejű eszközök, látványos koreográfiák jellemzik a tűzzsonglőr számokat.

LED zsonglőr show

LED zsonglőr show

Kortárs technikára épülnek a LED show zsonglőr számai. A fekete színházas előadásban megelevenedik a színpad: a különleges látványtechnikának köszönhetően csak a zsonglőr eszközök és jelmezek világítják be a teret, a fénycirkusz álomvilágba repíti a közönséget.

Gólyalábas műsor

Gólyalábas műsor

A produkciókban szereplő gólyalábasok több mint 3 méter magasak, ámulatba ejtő akrobatikus és zsonglőr mutatványokat hajtanak végre, megnevettetnek kicsiket és nagyokat egyaránt.

Zsonglőr előadás

Zsonglőr előadás

A hagyományos cirkuszi zsonglőrködésre épülő előadás a klasszikus zsonglőr eszközöket kortárs mozgásművészeti produkció keretében mutatja be. Többek között karikás, ördögbotos és partner poi-s előadások, melyek emlékezetessé teszik a rendezvényeket.

Kreatív cirkuszi zsonglőr játszóház

Kreatív cirkuszi játszóház

Készségfejlesztő eszközök széles választékát mutatja be a zsonglőr játszóház, biztosítva az önfeledt szórakozást kicsiknek és nagyoknak. Garantálja a személyes fejlődést és felüdüléshez vezet. Képzett animátorok vezetik a játszóház foglalkozásait.